falsurile canisei de Troian

In jos

falsurile canisei de Troian

Mesaj  razvan la data de Sam Iun 12, 2010 2:11 pm

Standardul; propus de catre ACHR spune in mod evident ca nu este deloc permisa culoarea rosie la acesti caini. Din nefericire va prezint mai jos ultima nazbatie a arbitrilor din ACHR care au declarat castigator la CAC Bucuresti cainel Pasa de Troian mai jos prezentat si care este :
- rosu ca un indian
- are un afix de crescator acordat inaintea inscrierii cainelui si a proprietarului Ghe. Balan in ACHR si in COR - ACHR asa dupa cum prevede regulamentul acestora
- este mai mult molossoid de talie mica decat lupoid asa cum il cere standardul
Este vorba de cainele dlui Ghe. balan cel cu ochelari!


Cele doua exemplare sau montat la indemnul nu se stie cui si sub inregistrarea chinologica a ACHR!
CUM ESTE POSIBIL CA UN ASA ZIS CUNOSCATOR CA BALAN SA FACA ASTFEL DE CONSANGVINIZARI?

[url="http://www.postimage.org/image.php?v=PqUOvtS"][/url]

[url="http://www.postimage.org/image.php?v=aVRyMrA"][/url]

[url="http://www.postimage.org/image.php?v=PqUBeT0"][/url]

Iata un asazis Certificat de origine care desi are sigla ACHR nu este deloc recunoscut de ACHR , si care este emis de Clubul National al Crescatorilor de Caini de Rasa Ciobanesc Romanesc Carpatin Bistrita Romania sub numarul COCN 0163-04 pentru cainele Brock de Paltin!
Acolo apar doi crescatori inscrisi Rusu Alexandru din Bucuresti si Florean Adela din Corbeanca ! Nici unul dintre ei insa nu este stapanul femelei mama pe nume EMA COR/RA 1146-02 CRC!
iN GENEALOGIA CAINELUI APAR:
- CINDREL DE DOUA ORI
- DUDU DE DOUA ORI
- U-ARDAN DE TREI ORI
- MURA II DOUA ORI
- FRUNZA DE SATU NOU FARA NICI O INREGISTRARE IN VREO COR,
- U-ARDAN,HOREA,ALUNA IV DE SATU NOU,HAIDUC,BISTRA II, VIFOR,DORCA NU AU FOST NICIODATA INREGSITRATI IN COR-ACHR
- EMA,FILIP DE DEALUL NEGRU,DURAU,ANA,ARCAN,CODRINA,TISAII, DUDU,ALMAI,CIMBRA,IANCU AU TOTI NUMERE DE INREGISTRARE IN COR-ACHR
Pentru ultimii caini ACHR a realizat si intocmit inregistrarea si eliberarea de pedigree fara ca parintii lor sa fi fost arbitrati inainte de monta, fara ca montele sa fi fost inregsitrate in mare parte la COR-ACHR,etc
Practic s-au facut refaceri si inscrieri de genealogii din burta fara nici un argument sau dovada chinologica aferenta

razvan
puppy
puppy

Mesaje : 326
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

Re: falsurile canisei de Troian

Mesaj  razvan la data de Sam Iun 12, 2010 2:13 pm

ESTE EVIDENT ca nu a existat la Bistrita NICI O POPULATIE DE CAINI INREGISTRATA CHINOLOGICA SI CA ATARE DNI BALAN, TURCULET,BABUTAN,ETC S-AU APUCAT SA O INVENTEZE!
Exista inca la CNCCR un act eliberat de catre COR ACHR dupa reunirea cu UACHIR si in care se gasesc toti cainii existenti in COR la acea data.Acolo nu se regasesc cainii pe care voi i-ati fabricat.
De exemplu nu se regasesc inregIstrate sau macar declarate acele monte cum ar fi asta: URSU DE REBRISOARA fara numar de COR si CIMBRA COR/RA.U-48b/CRC IN CARE UN CAINE FARA NICI UN ACT DE ORIGINE DAR CU AFIX DE CRESCATOR ACORDAT a montat o femela cu acte de origine de la UACHIR, MONTA NU A FOST, CULMEA, DECLARATA NICAIERI DAR LA ...COR-ACHR APARE MURA PRODUSUL MONTEI !!!
In urma citirii materialelor postate pe siteul dlui Balan Gheorghe din Piatra Neamt eu unul am observat ca acesta :
- a acordat afixul sau de crescator unor caini adulti !
- are inregistrat afixul de Troian abia dupa anul 1998 cel putin pentru ca pana atunci chinologia organizata dupa criteriile general acceptate si cunoscute era ceva necunoscut total dansului!
- nu are curajul de a posta genealogiile cainilor carora le-a dat afixul sau de crescator! !
- a incercat sa insele lumea cu clubul de la Bistrita despre care sustine ca s-a infiintat in anul 1998 toamna- si care defapt s-a inregistrat juridic si fiscal abia prin anii 2003 daca nu ma insel!
In tot acest timp acel club, din care a si fost dat afara,a functionat ilegal atat dpdv juridic si fiscal=pentru ca elibera acte fiscale neinregistrate pentru banii incasati ca si cotizatii, sponsorizari,etc; dar si chinologic pentru ca dupa cum s-a sesizat pana si ACHR-ul elibera asa zise pedigree de club neinregistrate nici la COR-ACHR
Ca un nou argument fata de cele scrise mai sus legat de consangvinizarile haotice si total impotriva legilor bunului simt am sa va dau un exemplu mai jos:
cainele LORD DE CARPATHIA crescator Dan Babutan din Bistrita nascut la data de 12.04.2004 din tata: Cezar de Calimani COR/RA748-00/CRC si mama Deva de Calimani COR/RA816-01/CRC
Cezar de Calimani COR/RA748-00/CRC are ca tata: U-BEN II CNCRC U-87 si ca mama : ARSITA COR/RA350-99 B.CRC
Deva de Calimani COR/RA816-01/CRC are ca tata pe acelasi U-BEN II CNCRC U-87 si mama DEIA COR/RA432-99/CRC
ARSITA COR/RA350-99 B.CRC dar si DEIA COR/RA432-99/CRC au ca tata comun pe HOREA CNCRC U-96
Mai mult decat atat U-BEN II CNCRC U-87 are ca tata pe VIFOR CNCRC U-85 care este si bunicul femelei ARSITA COR/RA350-99 B.CRC
Ca un aspect interesant in aceasta varza chinologica mai adaugam si:
- cu toate ca unii caini nu au fost inscrisi in vreun COR pentru a li se acorda oficial un afix de crescator pe aceast "pedigree" apar cainii NOVAC DE RAGLA,ALINA II DE ORHEI, ALUNA IV DE SATU NOU avand afixele de mai sus!!!
- cainii celor de la Bistrita au primit numere de inregistrare in baza de date a clubului abia in anul 2004 dar cainii celor de la Rucar folositi pentru monta cazul masculului TURCU de exemplu nu!Desi este tatal lui VIFOR CNCRC U-85!asta pentru ca se laudau ca sunt prieteni si umar la umar cu rucarenii !!
- interesant este ca apar caini cu numere de COR din baza de date a UACHIR cum ar fi CIMBRA COR/RAU-48/CRC si CINDREL COR/RAU- 167/CRC dar tocmai in linia .... STRA-STRA-BUNICILOR!.Ei au facut monte cu cainii din Bistrita desi proprietarii lor nu erau din acea zona macar!
CONCLUZII:
- MAI BAIETI ATI INVENTAT O RASA INEXISTENTA! ATI INVENTAT NISTE GENEALOGII DE MAI MARE RASUL!
- EXISTA PRINTRE DETINATORI SI CRESCATORI DE ASTFEL DE CAINI CU ASTFEL DE PEDIGREE OAMENI DE BUNA CREDINTA SI BINE INTENTIONATI CARE AU FOST INSELATI EFECTIV DE O MICA GASCA DE SMECHERI! EI AU FOST FOLOSITI CA MASA DE MANEVRA IN LUPTA ACHR-ULUI CU CNCCR-UL.
Intr-un articol publicat pe net scria asa ceva:
"La gaini, sporirea coeficientului de consangvinizare (Fx) cu 10%, atrage dupa sine o scadere a productiei de oua pe an cu 9-10 bucati, o scadere a procentului de ecloziune cu aproximativ 5% si o crestere a varstei depunerii primului ou cu 6 zile.
La suine, cresterea valorii coeficientului de consangvinizare (Fx) cu 10%, face sa scada la descendenti media numarului de purcei la fatare cu 0,38 si a masei vii, la varsta de 154 zile, cu 1-3 Kg.
La taurine, cresterea homozigotiei datorita imperecherilor inrudite, atrage dupa sine aparitia depresiunii de consangvinizare la toate caracterele legate de reproductie, la productia de lapte si la continutul in grasime a laptelui, la viteza de crestere a viteilor precum si la viabilitatea acestora.
O sporire a coeficientului de consangvinizare (Fx) cu 10% provoaca la descendenti o scadere a productiei de lapte cu 600 1 pe lactatie, a cantitatii de grasimi cu 5 Kg, o scadere a greutatii ugerului si a glandei hipofize cu 10%, precum si o dublare a frecventei mortalitatii la vitei, fata de cea constata la liniile neconsangvine.
La ovine, cercetatorii australieni au demonstrat experimental ca sporirea gradul de homozigotie cu mai mult de 20% face sa scada la Jumatate natalitatea oilor, supravietuirea mieilor si ritmul lor de crestere. Un procent de homozigotie in plus pe generatie are ca efect scaderea cu 0,017 a numarului de miei care supravietuiesc pana la intarcare, o scadere cu 0,15 kg si 0,24 kg a greutatii mieilor la intarcare si respectiv la varsta de 1 an. Fiecare 10% de homozigotie in plus, datorat consangvinizarii, face sa scada greutatea cojocului de lana la tuns cu 0,230 Kg"
Doar la cainii dlui Balan este pe dos nu-i asa ?

razvan
puppy
puppy

Mesaje : 326
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

Re: falsurile canisei de Troian

Mesaj  razvan la data de Sam Iun 12, 2010 2:14 pm

INCREDIBIL DAR ADEVARAT:
Iata dovada ca acest asazis club de la Bistrita a inselat atat statul roman prin incasarea ilegala de bani, prin nerespectarea regimului si legilor fiscale dar si prin neinregistrarea juridica a lui:

"Proces-Verbal AG 2000

PROCES - VERBAL

Incheiat azi 12.02.2000 cu ocazia Adunarii Cenerale a Clubului National pentru Caini de Rasa Ciobanesc Românesc Carpatin desfasurata in municipiul Bistrita.
Sunt prezenti 29 de membrii, din centrele Bistrita, Bucuresti, Deva, Oradea, Piatra-Neamt.
Din partea Asociatiei Chinologice Române sunt prezenti
D-l Petru Munteanu, presedintele A.Ch.R;
D-l ing. Cristian Stavarache — arbitru international;
D-l ing. Sorin Dragomir — arbitru international;
D-l ing. Marton Csaba,
care impreunã cu d-I. ing. Vasile Turculet presedintele CNCRCRC formeaza prezidiul Adunarii Generale.

In calitate de presedinte, d.1 Vasile Turculet declara deschise lucrarile Adunarii Generale si anunta ordinea de zi.
In continuare lucrarile Adunarii Generale vor fi conduse de d-l. Cristian Stavarache, care propune constituirea unui secretariat format din 2 membrii pentru redactarea procesului-verbal.
D-l Vasile Turculet propune pe d-na Ignatescu Ligia si pe d-l Ionete Cãtalin. Este supus Ia vot secretariatul si aprobat in unanimitate.
In continuare d-l Cristian Stavarache intreaba daca mai sunt si alte propuneri pentru ordinea de zi.
D-1 Gheorghe Balan, propune modificarea modului de functionare al COR pentru rasa CRC.
D-1 Vasile Iclenzan propune nominalizarea unui numar de 3 arbitrii care sa arbitreze CRC si aprobarea standardului CRC.
D-l Cornel Surla, propune alegerea in functii de conducere a specialistilor vechi, cu experienta in cresterea si selectia rasei CRC si tratarea ei la nivel national precum si achitarea cotizatiei la zi de catre toti membrii.
D-l Cristian Stavarache enumera actele necesare obtinerii personalitatii juridice de catre club. Acestea sunt: - cerere de inscriere la Tribunal, Statut in 5 exemplare, extras de cont, extras CF pentru spatiu, comitet de conducere, cenzor.Dupa epuizarea propunerilor, presedintele de sedinta supune la vot ordinea de zi completata cu propunerile facute, care este adoptata in unanimitate.
In continuare este invitat d-l Vasile Turculet sa prezinte Raportul de Activitate pentru perioada 14.03.1998 — 12.02.2000, raport aprobat in unanimitate de catre Adunarea Generala
Urmeaza apoi dezbaterile pe marginea raportului de activitate.
D-l. Cristian Stavarache mentioneaza ca:
- ar fi fost necesarä o statistica a cainilor selectionati si rezultatele obtinute de acestia. Tot domnia sa evidentiaza faptul ca de la prima expozitie care a avut loc Ia Bistrita in 15.03.1998 si pânä la ultima de la Piatra-Neamt din data de 11.12.1999 s-a facut un salt calitativ al cainilor, aparând exemplare tinere, omogene si de calitate;
- posesorii de caini au inteles ce inseamnä Carpatinii si si-au schimbat mentalitatea in ceea ce priveste aceasts rass.
- câinii sunt prezentati in ring corespunzator, de catre conducatorii lor care au castigat experients (depasind chiar unele manifestari de tip CAC sau CACIB;
nu trebuie asteptat mare ajutor din partea A.Ch.R. care are probleme financiare cat si de opinie cu privire la CRC;
- trebuie sa dispara competitia dintre crescatori;
- activitatea clubului de CRC in anul 1999 a fost mult superioarä celorlalte cluburi ale A.Ch.R.
D-l Cornel Surla mentioneaza ca:
- la Oradea s-au facut in 1999 , 3 actiuni. In cadrul CAC din aprilie si octombrie 1999 au fost invitati participanti din Gura Humorului si Bistrita. Dintre cainii proveniti din alte parti decit Bistrita, din 57 de câini prezenti doar 3 corespundeau standardului CRC. D-l Stavarache care arbitra Ciobanescul Românesc Carpatin a prezentat aceasta rasa publicului care a inceput sa inteleagä ce inseamnä CRC.
– - in centrul Oradea va continua actiunea de popularizare a Carpatinului;
- nu este destula operativitate in obtinerea actelor de origine.
Dupã aceste interventii d-l. Vasile Turculet prezinta Raportul financiar-contabil intocmit de doamna Matilda Gubesch care din motive obiective nu a putut fi prezenta.
Dupä prezentarea Raportului financiar-contabil, d-1. Cristian Stavarache precizeazä ca problemele financiar-contabile vor trebui puse la punct in viitoarea legislatura.
Tot d-l. Stavarache subliniaza ca Ia expozitia de selectie de la Bucuresti cupele si diplomele au fost puse la dispozitie de catre A.CH.R.
Raportul de Activitate si Raportul Financiar-Contabil au fost aprobate in unanimitate.
Aici se incheie prima parte a lucrarilor.
Dupa o pauzä de aproximativ o ora se trece la discutarea noului statut care a fost pus la dispozitia fiecarui membru inca de la inceputul lucrarilor.
Pentru operativitate d-l.Stavarache propune ca noul statut propus spre aprobare sa fie discutat punct cu punct iar la sfârsit aprobat in totalitate.
La Art.1 d-l. Gheorghe Balan propune schimbarea denumirii clubului din CNCRCRC in CIubul National aI Crescatorilor de Câini de Rasa Ciobanesc Românesc Carpatin, motivand ca este necesar ca in denumire sä se reflecte activitatea de baza a membrilor clubului.
Modificarea ceruta este aprobata in unanimitate.
Se prezinta Adunarii Generale forma noua a statutului conceputa dupa statutul initial aprobat in Adunarea Generala din 14.03.1998, cu o serie de modificari.
Noul statut se analizeaza articol cu articol, se aproba articolele individual, in unanimitate, iar la sfârsit tot statutul in totalitatea lui cu vot unanim.
In timpul dezbaterilor pe marginea Statutului, dl. Burdet V. isi cere permisiunea sa se retraga pentru a putea merge la serviciu.
Urmatorul punct pe ordinea de zi - Alegerile noului Consiliu de Conducere, a Biroului Executiv, a Comisiei de Disciplina si a cenzorului.
Pentru functia de Presedinte dl. Berbecaru Valeriu il propune pe dl. Turculet Vasile, iar dl. Iclenzan Vasile il propune pe dl. Balan Gheorghe.
In urma votului. dl. Turculet Vasile este reales in functia de presedinte cu 25 voturi pentru, 2 impotriva, o abtinere.
Pentru functia de vicepresedinte organizatoric dl. Vostinar Vasile il propune pe dl. Balan Gheorghe, iar dl. Aluas Ionuc pe dl. Ignatescu Gheorghe.
In urma votului dl. Balan Gheorghe este ales cu 18 voturi pentru, 5 impotriva si 5 abtineri.
Pentru functia de vicepresedinte chinotehnic dl. Balan Gheorghe i1 propune pe dl. Iclenzan Vasile si dl. Chivu Eugen pe dl. lgnatescu Gheorghe.
In urma votului, dl. Iclenzan Vasile este ales cu 18 voturi pentru, 2 impotriva si 8 abtineri.
Pentru functia de vicepresedinte economic dl. Turculet Vasile propune pe dl. Ignatescu Gheorghe si dl. Iclenzan Vasile pe dl. Rotaru Gabriel.
In urma votului a fost ales dl. Ignatescu Gheorghe cu 17 voturi pentru, 1 impotriva si 10 abtineri.
Pentru functiile de membrii ai Consiliului de Conducere au fost alesi Presedintii celor 5 cluburi zonale:
D1. Bilegan Dorin Presedinte Club Zonal I- Bistrita;
Dl. Ionete Catalin Presedinte Club Zonal II — Bucuresti;
Dl. Rotaru Gabriel Presedinte Club Zonal III- Neamt;
Dl. Baicu Calin Presedinte Club Zonal IV- Deva;
Dl. Surla loan Corneliu Presedinte Club Zonal V- Oradea.
Pentru Comisia de Disciplina au fost propusi de catre dl. Rotaru Gabriel dl. Rusu Dorel, dl. Chivu Eugen si dl. Berbecaru Valeriu care au fost votati in unanimitate.
Pentru functia de cenzor a fost reales in unanimitate dl. Cârlejan Vasile.
La sugestia dl. Stavarache de a fi nominalizati 3 arbitrii care sa arbitreze CRC-ul atat in expozitiile de club cat si in CAC-uri. dl. Chivu Eugen propune pe: dl. Munteanu Petru, dl. Stavarache Cristian si dl. Dragomir Sorin, care sunt votati in unanimitate.

La propunerea d-lui presedinte al A.Ch.R., Petru Munteanu este acceptat in unanimitate pe lista de arbitrii si dl. Milivoi Urosevici, arbitru international, originar din Serbia, cu conditia sa arbitreze insotit de unul din cei trei arbitrii mentionati mai sus.
La capitolul Diverse, dl. Cristian Stavarache propune ca in cadrul Biroului Executiv, sa fie analizate, elaborate si aprobate urmatoarele reglementari:
- taxa de participare a C.R.C. in expozitii;
- regulamentul de selectie al clubului;
- regulamentul expozitional al clubului;
- infiintarea Cartii de Origine pe principiul COR pentru C.R.C. la nivelul clubului;
- intocmirea documentatiei catre F.C.I. cu certificate de origine cat mai complete;
- elaborarea fiselor de selectie;
- elaborarea unui program pe calculator in vederea efectuarii de monte dirijate;
– o inventariere exacta a cainilor si efectuarea de masuratori complete asupra lor.
Petru Munteanu supune la vot problemele enumerate mai sus pe
care Adunarea Generala le voteaza in unanimitate.
De asemenea, domnia sa aduce in discutie expozitia canina a raselor nationale neomologate care va avea loc in luna octombrie la Zagreb, cu participarea a celor mai buni 10 câini C.R.C., insistând pe respectarea punerii in aplicare a propunerilor d-lui Stavarache.
In continuare, dl. Turculet propune eliminarea din actualul proiect de standard pentru C.R.C. aprobat in 16.01.1999 a “muscäturii in cleste”, propunere aprobata in unanimitate.
In acest sens, clubul va informa in scris A.Ch.R. in vederea operarii modificarii in standard.
Referitor Ia expozitia de selectie anuntata in calendarul expozitional pentru anul 2000 al A.Ch.R., membrii prezenti declara cä sunt de acord cu mentinerea datei si promit ca vor face totul ca aceastä expozitie sa se desfasoare la un nivel ridicat.

PRESEDINTE
Ing. Turculet Vasile

SECRETARIAT,
Jgnatescu Ligia-Maria
Ionete Catalin"

razvan
puppy
puppy

Mesaje : 326
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

carpatin din ACHR care a ucis un copil!

Mesaj  razvan la data de Sam Iun 12, 2010 2:15 pm

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-murit-dupa-ce-a-fost-muscata-de-propriul-caine.html
Carpatin din ACHR care a atacat un copil! Iata unde duc aceste falsuri din pedigree: nu se pot elimina exemplarele agresive care ataca fara motiv stapanul si chiar copii!

razvan
puppy
puppy

Mesaje : 326
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

Re: falsurile canisei de Troian

Mesaj  razvan la data de Sam Iun 12, 2010 2:17 pm

kiril
Data înscrierii: 22/Dec/2009
Mesaje: 2

Trimis: Joi 03 Iun, 2010 15:07 Titlul subiectului: Falsurile si hotiile lui Balan Gheorghe

--------------------------------------------------------------------------------

Domnule Balan Gheorghe din Piatra Neamt,daca nu sunteti las si mincinos,de ce nu prezentati dovada detinerii numelui canisei de care va folositi?

Exista dovezi ca ati facut monte la carpatini cu mioritici,asa se explica textura parului prezenta numai la cainii "de Troian".

Dupa marea realizare de a prezenta primul carpatin rosu indian ati reusit obtinerea primului carpatin complet alb. Albul este cei drept murdar,la fel ca activitatea dvs-tra.

Cum explicati atribuirea numelui de canisa unor caini care nu au fost produsi de dvs-tra?Este Balan Gheorghe un hot ordinar?
Cum justificati prezenta unor caractere straine rasei carpatin la cainii dvs-tra? Sunt cainii canisei de Troian niste corcituri?
kiril
Data înscrierii: 22/Dec/2009
Mesaje: 2

Trimis: Vin 11 Iun, 2010 08:38 Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Unul din rezultatul montelor degenerate de carpatini cu mioritici este cainele vandut de dl.Balan Gheorghe la Targoviste.Cainele se numeste Vuia de Troian,are pedigree in care figureaza rasa carpatin si este MUSTACIOS.
Mey,mey, estem cainii dl.Balan Gheorghe niste corcituri? Estem?
Estem Pasa de Troian ROSU DEGENERAT? Estem!

razvan
puppy
puppy

Mesaje : 326
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

Re: falsurile canisei de Troian

Mesaj  razvan la data de Lun Iun 14, 2010 8:13 am

Rosu indian, alblul Balan pe cand albastrul de Voronet ca negrul african este pe vine la canisa de Troian? Shocked Shocked
Si nici afixul inregistrat sa nu il aibe "domnul"Balan? Shocked Shocked
Halal chinolog!!! Very Happy Very Happy
Pana la urma ca o parere pur personala de neofit cum o face chinologie acest crescator daca afix inregistrat nu are, caini colorati cu Cromoplatin scoate,scandal face dupa ce se pupa cu Ionete si cate altele? sa fie si el vreun iubit al drei Munteanu Petrica ca am vazut ca doar ea ii da premii indienilor lui "de Troian"?

razvan
puppy
puppy

Mesaje : 326
Data de inscriere : 06/05/2010

Sus In jos

Re: falsurile canisei de Troian

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum